Algemene Informatie

Atelier Tankink is gevestigd aan het Velsgoed 38 te Prinsenbeek. Hier werkt Jan voor zichzelf of in opdracht. Jan tekent en schildert graag onderwerpen en ideeŽn waarbij hij zich laat inspireren door de natuur in de breedste zin van het woord.
In zijn werk is dat heel goed terug te zien. Hij kan heel minutieus onderwerpen uit de natuur verbeelden in pen of kleurpotlood en dan weer uitbundig uitpakken met acrylverf of krijt en vervolgens weer verstilde aquarellen maken.
Hij heeft geen voorkeur voor een bepaald materiaal of techniek: hij past dit aan, aan het idee van het moment. Ook bepaalde druktechnieken o.a. het etsen hebben zijn  belangstelling.

Vandaar de veelzijdigheid aan technieken en materialen in zijn eigen werk.
Het atelier is altijd open als Jan aanwezig is. Dit kunt U zien aan het bord achter het raam.
U kunt vrijblijvend binnenlopen of bel even aan.
U kunt onder andere terecht voor werken van Jan, en wenskaarten en cadeauartikelen die Jan zelf heeft ontworpen voor Floris Recycled Stationary B.V. Dus ook voor een wenskaartje voor elke gelegenheid kunt U in het atelier terecht. Laat U niet weerhouden, de drempel van het atelier is heel laag en U bent van harte welkom.

Voor een opdracht kunt U beter een afspraak maken met Jan. In alle rust kan de opdracht dan doorgesproken worden (zie speciale opdrachten).

Klik hier voor nieuws


Klik hier voor de folder 2016-2017