Speciale opdrachten

Vaak willen mensen graag een origineel geschenk hebben voor een speciale gebeurtenis. Aan de hand van foto’s van eerdere opdrachten of voorbeelden in het atelier kunt zich een beeld vormen van wat er mogelijk is.

Hoe gaat dit in zijn werk?

U belt naar het atelier. Misschien hebt U al een idee wat het moet zijn; welk formaat, welk materiaal, soort lijst enz. Maar evengoed hebt u er geen notie van wat er allemaal mogelijk is. U komt voor een afspraak naar het atelier waar U aan de hand van voorbeelden informatie krijgt over de mogelijkheden. Welke techniek, wat voor materiaal, hoe ingelijst, een prijs aanduiding enz.

Als het een vrije opdracht is, kan ik alvast beginnen met voorlopige schetsen. Is het geen vrije opdracht maar wilt U iets bestaands geschilderd of getekend hebben dan verzamelen we  eerst foto’s of ik schets ter plekke. Als ik klaar ben met een aantal schetsen, bel ik U om de schetsen te komen bekijken en te bespreken. Na correctie spreken we het definitieve plan af en kan ik beginnen met de uitvoering. Het staat U vrij af en toe eens binnen te lopen en op de hoogte te blijven van de voortgang.

Is de opdracht klaar dan bel ik U om het werk ingelijst te komen halen.

 

Om U een goed idee te geven van mijn werk kunt U het beste kijken naar het onderdeel Technieken en Materialen op deze site. Hierop vindt U afbeeldingen van werken die ik o.a. gemaakt heb in opdracht van het Amphia ziekenhuis, Floris Recycled Stationery bv., of voor particulieren.

Hieronder vindt U enkele voorbeelden van uitgevoerde opdrachten.